Pasta Filata

Koagulátor
Kontinuální příprava tvarohu pro nejvyšší možný výnos.

Systém kádí
Příprava tvarohu v dávkovém procesu s různými úrovněmi automatizace.

Nádrže na tvaroh
Příprava tvarohu v dávkovém procesu.

Okyselení v sýrových formách
Skládá se z plnícího a mechanizačního systému AFE pro řízené okyselení. To umožňuje dlouhou dobu výroby bez čištění.

Okyselující a drenážní pás
Odvodnění a okyselení na průběžném pásu. Délka procesu podle trvanlivosti/doby zrání.

Odvodňující zásobní kanál
Zrací šnekový kanál bez syrovátky, transportu a předřezávání tvarohu.

Cooker stretcher WCSH
Stroj na pařený sýr s lopatkovým systémem pro výrobu sýru typu pasta filata s vysokým obsahem sušiny (např. sýr na pizzu, kashkaval atd.).

Cooker-stretcher WCSL
Stroj na pařený sýr s hnětacími rameny na výrobu sýra typu pasta filata s nízkým obsahem sušiny (čerstvá mozzarella).

Formovací a chladící stroj
Systém pro formování a chlazení sýra na sýr typu pasta filata v nerezových formách.

Formovací a chladící karusel
Formovací a předzchlazovací systém na sýr typu pasta filata.

Systém dávkování suché soli
Dávkovač suché soli pro automatické dávkování a míchání soli.

Chladící / solná vana
Nasolovací systémy pro specifické aplikace.

Nasolovací systém
Nasolovací systémy pro specifické aplikace.

Materiál na výrobu forem
Navrženo pro optimální okyselení během fáze vypouštění. Vypouštění se provádí bočně skrz drážky nebo otvory.

Čištění forem
Průběžné čištění forem pro různé úrovně znečištění.

Balící stroje s vytvarováním, naplněním a uzavřením obalu
Balicí linky vč. kontinuálního přivádění produktu.